Gaat u liever individueel op reis?

Dat kan ook! Onze vaste partner Holidayline biedt het hele jaar aantrekkelijke vakanties aan, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan u optimaal genieten van een ontspannende trip! Bestemmingen om uit te blazen, nieuwe dingen te ontdekken, lekker te eten en te drinken… Kortom, om er even helemaal uit te zijn. U hoeft enkel te beslissen waar u naartoe wil en alles wordt voor u geregeld!

hotel icoon5 dagen

ELZAS

Auberge d’Imstahl*** – La Petite-Pierre
Een rustig en groen verblijf bij het regionaal natuurpark van de Noordelijke Vogezen. In deze prachtige streek kan de fervente wandelaar zijn hart ophalen langs de vele paden en wandelwegen. Het charmante hotel Auberge d’Imsthal***, al meer dan 100 jaar uitgebaat door dezelfde familie, heeft een ruim terras en een grote tuin met vijver (materiaal om te vissen gratis ter beschikking). Ontspannen kan in de kleine fitness, de hamam en het bubbelbad. Op 25 km bevindt zich de streek van het kristal: Saint-Louis, Meisenthal, Montbronn, Bitche… In Saverne bezoek je het kasteel van Rohan. Straatsburg ligt op 50 km.
Vanaf € 265 p.p.
hotel icoon4 dagen

ARDENNEN

Hampshire Hotel
De charme en traditie van de Ardennen zijn troef in Auberge d’Alsace Hôtel de France**. Je geniet er van een lekkere keuken en een gastvrije ontvangst. Je logeert hier aan de oevers van de Semois, op 5 minuten wandelen van het centrum van Bouillon, een gezellig stadje dat beheerst wordt door het kasteel van Godfried van Bouillon, kronkelende rivieren en spectaculaire vergezichten.
Vanaf € 185 p.p.